Exportul de echipament beton al ZOOMLION in Indonezia pentru a ajuta la construirea proiectului feroviar de mare viteza Jakarta-Bandung

2019-03-25

Recent, o mare parte din pompa de beton Zoomlion 4.0 a parasit Parcul Industrial Changsha Lugu, Hunan, China, pentru Indonezia. Acest lot de echipamente de beton va fi folosit pentru construirea caii ferate de mare viteza Jakarta-Bandung, un proiect iconic de cooperare intre China si Indonezia. Aceasta inseamna ca Zoomlion contribuie din nou la proiectele majore de infrastructura de transport din „Belt and Road”.

Zoomlion concrete pumps 4.0 ready to hit the road

Calea ferata Jakarta-Bandung de mare viteza face legatura intre capitala Indonezia Jakarta si Bandung, al patrulea oras ca marime al tarii, cu lungimea totala de aproximativ 150 de kilometri. Este primul proiect in care China Rail High Speed ​​(CRH) a adus intregul sau lant industrial si factori totali intr-o alta tara. Cand este finalizata, calea ferata de mare viteza va putea scurta timpul de tranzit dintre Jakarta si Bandung, de la actualele 3 ore la 40 de minute. Pentru Indonezia, cu o populatie de 250 de milioane si un teritoriu format din 17.000 de insule, constructia unei retele feroviare de mare viteza implica oportunitati mari.

Partidul de constructie al proiectului feroviar de mare viteza a colaborat cu Zoomlion de mai multe ori si au mai multe seturi de masini de beton Zoomlion care lucreaza pe santierul proiectului. Aceste masini functioneaza fara probleme si ofera o performanta extraordinara, care a fost foarte recunoscuta de partea constructorului. Si de aceasta data, au plasat o alta comanda pentru un lot de pompe de beton remorca Zoomlion.

S-a aflat ca pompele de remorca livrate in Indonezia este produsul 4.0 Zoomlion HBT60.13.90SU, care se bucura de avantaje semnificative in fiabilitate si eficienta.

Motorul, pompa principala, componentele de baza si piesele de schimb ale cilindrului principal din HBT60.13.90SU, de configurare fiabila, au trecut testul amplasamentului de peste 100.000 de metri cubi de beton. O data cu aplicarea tehnologiei de reglare a pomparii auto-adaptative, rata de blocare a conductelor este redusa cu 50%, asigurand astfel performanta stabila si fiabila a pompei.

„In acelasi timp, am imbunatatit rentabilitatea partilor consumabile ale produsului si durata de viata, facand produsul mai economic”, a spus Gao Rongzhi, tehnician al companiei Zoomlion Concrete Machinery Company. De exemplu, HBT60.13.90SU adopta o tehnologie cuprinzatoare anti-emulsionare care combina apararea activa si apararea pasiva pentru a obtine emulsificarea zero a uleiului de sistem hidraulic. Utilizeaza creativ regulatorul industrial cu functie de autodiagnosticare si protectie, fiabilitatea fiind mult mai buna decat controlerul PLC obisnuit. Tehnologia sa unica de distributie a canalelor de ulei distribuite asigura ca tubul S se inclina la locul potrivit si astfel prelungeste durata de functionare a tubului S. „In plus, acest produs este echipat cu un motor cu eficienta ridicata, care are zgomot redus si eficienta ridicata. Este foarte economisitor de energie si ecologic ”, a spus Gao Rongzhi.

Zoomlion 4.0 concrete pump HBT60.13.90SU

Atat calitatea produselor, cat si serviciul clientilor Zoomlion sunt foarte apreciate de clienti. „Sunt foarte receptivi si vin mereu la fata locului pentru a rezolva problemele in primul moment. Sunt eficiente si pragmatice. Zoomlion este excelent in capacitatea de serviciu si atitudine”, a spus un client.

Li Bin, director adjunct al Zoomlion Indonesia, a declarat ca Indonezia este punctul central al structurii de afaceri a Zoomlion in tarile „Belt and Road” in ultimii ani si este, de asemenea, una dintre zonele de afaceri fierbinti ale Zoomlion. Masinile si macaralele din beton Zoomlion sunt cele mai populare pe piata locala. Pentru a imbunatati receptivitatea serviciului, Zoomlion si-a consolidat sistemul de asistenta pentru furnizarea de piese, servicii si instruire in Indonezia. In prezent, Zoomlion are doua centre de piese de schimb in Jakarta si, respectiv, o insula exterioara din Indonezia, care au un inventar de piese de schimb in valoare de 1 milion de dolari SUA, iar furnizarea pieselor este la timp si perfecta. In acelasi timp, compania si-a consolidat capacitatea de raspuns a serviciilor, a deschis o linie de asistenta indoneziana, a consolidat recrutarea inginerilor de servicii locale si a infiintat o echipa de ingineri de servicii profesionale bazata pe reteaua de servicii a agentilor nationali.

„Caile ferate de mare viteza Jakarta-Bandung este un proiect-cheie al initiativei„ Belt and Road ”din China, precum si un proiect iconic pentru cooperarea sino-indoneziana. Ca furnizor de echipamente, Zoomlion va continua sa ofere produse excelente si servicii excelente pentru constructia proiectului. In acelasi timp, Zoomlion va profita de oportunitatile care decurg din constructia infrastructurii din Indonezia, cum ar fi aeroporturi, porturi, drumuri, poduri, statii electrice si altele, facand tot posibilul sa duca o viata mai buna populatiei locale „, a spus Li Bin .