Legatura dintre ZOOMLION si Karpathia

De peste 12 ani, Karpathia ofera solutii complete pentru productia, transportul si punerea in opera a betonului, gratie parteneriatului strategic cu CIFA. Acum Karphatia completeaza gama de servicii prin reprezentarea ca unic distribuitor a stivuitoarelor Zoomlion.

Valorile Karpathia

Se spune ca drumul spre succes este intotdeauna “drum in lucru”.

La Karpathia nu ne vom opri niciodata din procesul de perfectionare si din cautarea celor mai bune solutii personalizate pentru proiectele clientilor nostri. O facem cu seriozitate si dedicare totala, animati de valorile care ne definesc si ne motiveaza:

Integritate
In domeniul nostru nu se poate construi durabil fara integritate. Suntem aici cu intentia de a cladi parteneriate de lunga durata si suntem constienti ca ele se bazeaza intotdeauna pe valoarea morala a celor implicati. La Karpathia Ind stim ca respectarea cuvantului dat inseamna respect pentru clientii si colaboratorii nostri, respect pentru noi insine.

Siguranta
Calea spre calitate trece si prin grija pentru siguranta. Lucrand cu echipamente si utilaje ce includ mecanica si hidraulica, ce functioneaza la presiuni mari si mai ales ce lucreaza la inaltime, la Karpathia Ind acordam toata atentia acestui aspect, din toate punctele de vedere, respectiv clientii nostri pot avea certitudinea ca programul de mentenanta si reparatii al echipamentelor va fi respectat si realizat cu maxima responsabilitate, in termenii agreati si la termen. Oferind siguranta, construim incredere.

Forta
Capacitatea de a duce proiectele la bun sfarsit face diferenta in domeniul nostru de activitate. Expertiza in domeniile noastre, experienta, echipa de service in continua perfectionare, managementul bine ancorat in realitatile mediului economic romanesc – ele sunt puterea pe care ne bazam pentru a finaliza si cele mai complexe proiecte. O putere dublata de parteneriatul cu Zoomlion-Cifa, unul dintre cei mai puternici producatori de echipamente si utillaje mecanice din intreaga lume.

Flexibilitate
Niciun proiect nu se aseamana, clientii au cerinte si viziuni diferite, iar mediul economic este in continua schimbare. Toate calitatile unui antreprenor, oricat de impresionante, nu ar valora nimic fara capacitatea si disponibilitatea de a le adapta diverselor provocari din lumea reala. La Karpathia Ind ne bazam toata activitatea pe acest gand de bun simt.

Specializare
Cine spune ca stie de toate nu stie nimic. Ne cunoastem bine meseria noastra, dar nu vom pretinde niciodata ca stim totul. Specializarea asigura calitatea autentica. Preferam sa fim cei mai buni in lucrari de intretinere si reparatii pentru echipamentele si utilajele Cifa si Zoomlion, decat sa ne “pricepem” la toate.
Dar atunci cand nu stim ceva, intotdeauna stim pe cineva care stie. Parteneriatele sunt cealalta specializare a noastra.

Cooperare
Desi matematica este baza proiectelor de succes, stim ca in antreprenoriat 1+1 poate inseamna de multe ori 11. Pretuim parteneriatele, avem spirit de echipa si avem capacitatea de a integra resurse si solutii diverse, lucrand impreuna cu o varietate de furnizori, colaboratori si parteneri ori de cate ori este nevoie. Si cand nu este nevoie?