Comanda e a Dvs. ZOOMLION Romania va garanteaza oferte excelente!

2020-10-02

LIVRARE RAPIDA DIN STOC

 

In conditiile in care pentru majoritatea producatorilor de stivuitoare si echipamente pentru depozit termenele de pregatire si asteptare pentru productie, mult mai mult decat productia propriu-zisa, se situeaza undeva intre 16 si 18 saptamani, Operatiunile din Romania beneficiaza atat de un stoc intern de echipamente, aflat in Otopeni, Ilfov, cat si de accesarea stocului din Italia, Senago, locatia head-quarter-ului pentru toate opertiunile si liniile de produse ale Cifa-Zoomlion Europe.

Posibilitatea accesarii echipamentului potrivit la momentul potrivit reprezinta o valoare certa pentru orice operator. Ne-am pregatit in acest scop cu peste 150 unitati care asteapta comanda dvs concreta.

Comanda e dvs, noi garantam livrarea in max 10 zile.

PERFORMANTA!!! MOTORIZAREA MITSUBISHI S4S -474

Motorul  diesel Mitsubishi S4S -474 , care echipeaza gama de motostivuitoare ZOOMLION, este cel mai puternic motor folosit de constructorii de motostivuitoare din intreaga lume.  Este un motor care si-a demonstrat calitatile si durabilitatea fiind prefererat de o patrime din producatorii de stivuitoare din intreaga lume pentru anduranta sa. Caracteristicile principale a motorului Mitsubishi  S4S -474 sunt Capacitatea motorului: 3.331 cmc, Putere : 35,3kW. Patru cilindrii in line cu injectie directa. Il gasim pe motostivuitoarele diesel Zoomlion cu sarcini nominale intre 1,5 tone si 5,0 tone.

Comanda e a dvs, noi garantam ca au putere sa isi faca treaba bine!

RETEAUA DE SERVICE ZOOMLION Romania

Pentru a asigura serviciile de mentenanta si reparatii, Zoomlion pune la dispozitia posesorilor si operatorilor de stivuitoare si echipamente pentru depozit atat propria locatie de service din Otopeni si flota sa de ateliere mobile complet echipate pentru lucrari si interventii uzuale de mecanica, electrica si hidrauluica cat si sustinerea operatiunilor in colaborare cu operatori zonali cu experienta si recunoastere profesionala certa.

Comanda e a dvs, noi garantam ca le tinem in functiune.


Livrare rapida

Tinem legatura!